Klímaszerelés Hévízen és 50 km-es környékén

Ügyfélfogadás

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

20 éves tapasztalat

Ingyenes felmérés

Telefonszám

+36 70 6161 370

Légkezelő, légtechnika

Légkezelés, légtechnika

Hőszivattyús rendszerek

Irodákban, raktárhelységekben a legegyszerűbb módja az egyenletes hőmérséklet és páratartalom biztosításának egy megfelelően működő klímaberendezés.

Némely raktározott termék stabil hőfokot igényel a tárolásnál, s ennek beállítása megfelelően modern klíma nélkül ma már elképzelhetetlen lenne. Egy megfelelően kiépített klímaberendezés számos légcsatorna szerelvénnyel rendelkezik, melyek idővel eltömődhetnek, elkoszolódhatnak.

Ilyenkor nem csak, hogy a befújt levegő tartalmaz több szállóport, de a klímaberendezés sem tud hatékonyan működni, hiszen ilyenkor ugyanazon szívóerő nem fejti ki a hatását, így plusz teljesítmény, áramfogyasztás jellemezheti az elhanyagolt rendszereket. Extrém esetben ez a pormennyiség letapadhat az elektronikai alkatrészeken is, mely működteti a klíma ventillátort, s tönkreteheti azt.

Az Ódor Klíma szakemberei légcsatorna- szellőzőtisztítással is foglalkoznak, s ezt a problémát könnyen orvosolhatják Ön számára.

A hibaelhárítás mellett bizonyos időközönként megelőző karbantartás is szükséges, hiszen egy jól működő gépezet ismérve az, hogy tudatában vagyunk annak, hogy milyen amortizáló események mentek végbe a rendszerünkbe.