Klímaszerelés Hévízen és 50 km-es környékén

Ügyfélfogadás

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

20 éves tapasztalat

Ingyenes felmérés

Telefonszám

+36 70 6161 370

Klímaszerelés

Klímaszerelés

Klímaszerelés

Modern háztartásunk gyakorta rendelkezik a legkülönfélébb gépesített eszközökkel a 21. század elejére, ez mondhatni már hozzá tartozik az alap lakás-felszereltséghez, gondoljunk csak a konyhában található különféle robotgépekre, mosó- és mosogató gépekre és egyéb hűtő vagy akár fűtő berendezésekre.

A mai modern készülékek nagyon sokfélék, mind méretben, árkategóriában, teljesítményben és egyéb paramétereik tekintetében. 100%-ban személyre szabható, hogy milyen tulajdonságú klímát választunk otthonunk számára, mely ez által még kedvezőbb megítélést kap egy esetleges értékesítés során. A berendezések típusa nagyon sokféle lehet, kezdve a mobilklímától – mely akár napszakonként áthelyezhető másik helységbe – a falra szerelt, kívül vagy akár belül elhelyezhető egységekig, kiegészítve akár fűtő funkcióval is.

A klímák programozása sem igényel nagyobb műszaki tudást, mint egy tv-készülék távkapcsolójának használata. Mindazonáltal számos paramétert személyre szabhatunk a működtetés során, legyen szó a levegő keverés erejéről, vagy a légbefúvás irányáról és hőmérsékletéről, vagy akár időzített bekapcsolásról, éjszakai módról.

Szakembereink Hévíz 50km-es körzetében vállalnak szakszerű, profi beszerelést, igényfelmérést, amennyiben Önnek klímaberendezésre van szüksége.

Meglévő klímák hibamegelőző szerelését is vállaljuk. Klímaája karbantartásra kérje  ajánlatunkat, melyet a berendezés higiénikus és hosszú távú üzemeltetéséhez is nagyon ajánlunk.